طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو


قهوه موکا یا موکاچینو نوشیدنی ایست که عمده ترکیبات آن شکلات و اسپرسو است! البته ممکن است قهوه موکا caffè mocha را با دانه های قهوه موکا که در یمن کشت می شود اشتباه بگیرید. شهر موکا در یمن یکی از قدیمی ترین شهر های مرتبط با داستان پیدایش قهوه است. در حال حاضر در شهر موکای یمن قهوه موکا کشت میشود که به آن موکای عربی گفته میشود. و البته نوشیدنی موکاچینو mocaccino که از ابتکارات آمریکایی است بی ربط به آن نیست. طعم شکلات با قهوه! قهوه موکا یکی از گونه های کافه لاته است که ترکیبی شکلاتی دارد.

اما اگر شما هوس نوشیدن موکاچینو را دارید و حال رفتن به کافی شاپ را ندارید چه می کنید؟ پس به جای لباس پوشیدن دست به کار شوید و از دستورالعمل های زیر برای تهیه موکاچینو استفاده کنید.
تهیه موکا کافی

موکاچینو، شکلات و اسپرسو، قهوه موکا!

روش ها و پیشنهادات زیادی برای تهیه قهوه موکا وجود دارد. سعی کردیم مطلب به صورت کامل به همه شیوه ها اشاره کند. دو روش برای تهیه قهوه موکا وجود دارد.
روش های تهیه قهوه موکا یا موکاچینو:
روش اول استفاده از قهوه دمی

یک فنجان قهوه‌ی دمی تازه دم (پیشنهاد برخی قهوه‌ی فوری و قهوه دستگاه قهوه ساز خانگی نیز هست)
نصف فنجان شیر
یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
یک قاشق سوپخوری آب گرم یا شیر گرم (استفاده از شیر موکا را خامه‌ای و غلیظ تر می‌کند)
شکر( در صورت نیاز)
خامه هم زده شده و کاکائو ( پیشنهادی برای تزئین)

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *